Tronsmart Spunky Beat: осврти

Tronsmart Spunky Beat: ulasan 1

Tronsmart сега е гаранција кога станува збор за квалитетни слушалки за Bluetooth со соодветна цена, но сега серијата Spunky направи важен чекор напред: еве го Tronsmart Spunky Beat, ајде да видиме како тие се однесуваат во нашите прегледи!

ТРОНСМАРТ НЕКОИ хитови

тоа Tronsmart Spunky Beat Тие доаѓаат во класичното пакување што обично го користиме во Тронсмарт, со слики во боја на предната страна и информации од задниот дел. Внатрешноста на кутијата е добро одржувана и секако враќа чувство за квалитет.Tronsmart Spunky Beat: views 3

Содржината на овој пакет е прилично класична: покрај слушалките и кутиите за полнење, наоѓаме многу мали кабли. USB Type-C и двајцата го поврзуваат адаптерот, за да можат да опфатат поголем дел од големината на преткомората. Има и гаранции и брзи упатства, за среќа и во Италија.

Tronsmart Spunky Beat: мислење 4

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

  • Модел: Tronsmart Spunky Beat
  • Опсег на дејствување: 10м
  • Bluetooth: 5.0
  • Материјал: PC + ABS пластика
  • Откажување на бучава: CVC 8.0
  • Батерија / Батерија за напојување: 350 mAh
  • Батерија: 35 mAh
  • Времетраење: 7 часа
  • Водоотпорен: IPX5
  • Чип: Qualcomm® QCC3020

Tronsmart Spunky Beat: Мислење 5

ДИЗАЈН

Првото чувство што го чувствувате кога пиете Tronsmart Spunky Beat Се разбира, нејзината цврстина, во комбинација со извонредна мекост, ги прави овие слушалки многу пријатни за употреба. Достапни само во црна сјај (слушалки и додатоци, последни со завршен слој), тие се погодни за сите типови уши, дури и ако има луѓе кои претпочитаат подолг дизајн.Tronsmart Spunky Beat: Мислење 6

Слушалките, штом се носат, ќе се вклопат десно во увото, успевајќи да се држат дури и за време на трчање или тренинг.

Постојат сино-црвени LED диоди на двете ушни капаци, кои го означуваат статусот на полнење и кружните LED диоди со иста боја, што укажуваат на поврзување со уредот. Beat Spunky е дизајниран за спортска употреба: висок квалитет на градење и IPX5 сертификација Ова ви овозможува да го користите во сите видови активности без да се грижите, бидејќи тие се отпорни на пот, прскања и дожд.

Tronsmart Spunky Beat: Мислење 7

Истата работа се однесува на полето, завршено со 4 статусни LED диоди да се покаже стапката на надополнување. Јас навистина го ценам дизајнот на внатрешниот случај, кој внимателно држи слушалки, без можност тие да се движат внатре. Надворешниот слој е мат, а малку гума е лек кога рацете ви се влажни, додека синтетичките ленти од кожа се многу корисни за отстранување на кутии или џебни торби или закачување на нив од ранци.

Tronsmart Spunky Beat: Мислење 8

Најдобро е да поставите мини USB кабел на дното на кутијата за полначот, кој е многу удобен и не е целосно гломазен.

Tronsmart Spunky Beat: 9 мислења

Tronsmart Spunky Beat: 10 прегледи

АУДИО

Бидејќи Tronsmart е навикнат на тоа, неговиот максимален волумен е многу голем во споредба со другите производи во истиот сегмент. Благодарение на технологијата Qualcomm DSP и CVC 8.0, работејќи заедно, надворешниот шум ќе биде целосно елиминиран.

Tronsmart Spunky Beat: 11

Моќноста на овие слушалки е, без сомнение, извонредна длабочина на басот, сега е трговска марка Тронсмарт, која во комбинација со добар баланс на средна и висока фреквенција произведува богат, длабок и секогаш пријатен звук.

Tronsmart Spunky Beat: 12 прегледи

Tronsmart Spunky Beat: 13 прегледи

Квалитетот на звукот е навистина добар, па дури и сеуште со многу голем волумен – не најдов никакво нарушување или губење на квалитетот со услугите за стримирање YouTube или Spotify или по формат пламенЦелосно компатибилен. Слушањето видеа на платформи како Netflix е исто така многу забавно и секогаш на високо ниво. Аудио и микрофон се исто така добри за време на разговори.

Ти благодарам за Чип Qualcomm QCC3020Поддржани се и aptX, AAC, SBC.

Tronsmart Spunky Beat: шоу 14

ФУНКЦИЈА

Таа двојка Пораз Спунки Уредот ќе трае неколку секунди и по првата инсталација тие ќе се поврзат автоматски по отстранувањето од внатрешната кутија. Известувањето за 1 секунда ќе ви каже дека врската била успешна и исто така ќе ви даде информации за нивото на батеријата.

Слушалките TWS можат да се користат во радиус од 10 метри на поврзаниот уред, под услов да нема пречки. Остануваат главните слушалки, кои можете да ги користите безбедно.

Тронсмарт Спунки победи: 15 претстави

Траењето на батеријата целосно го одразува ветувањето и трае само 5 минути за да се наполни за време на Spunky Beat 1 час на употреба

Контролите на допир се исто така на контролната табла, на двете слушалки: единечен, двоен, троен и постојан допир, за да ги извршите скоро сите потребни функции, како што се активирање на говорни асистенти, одговарање и завршување на повици, промена на песни и интервенција во волумен.

ЗАКЛУЧОК

Tronsmart Spunky Beat: 16 претстави

тоа Tronsmart Spunky Beat Претставувајќи ја природната еволуција на серијата Spunky, која сега е репер за опсегот, тие успеаја да добијат „нешто екстра“ благодарение на присуството на чип Qualcomm, значително намалување на активниот шум и натпросечен квалитет на аудио. .

Можете да го купите Тронсмарт Спунки победи во GeekBuying.com со попуст од 27 €.