TV Телевизорот Хелиака не е во Play Store. ◁ АПК …

Телевизијата Хелиака не е во Play Store.

Дали знаевте дека апликацијата ТВ Хелиака не е во Play Store? Една од најинтересните опции што можете да ја направите со вашиот Android телефон е да гледате телевизија. Повеќето канали веќе имаат свои апликации. Сепак, можеби не сакаме мобилен телефон полн со апликации од различни мрежи.

Или би сакал да гледам канал што не можам да уживам во редовниот канал. Во овој случај, ТВ на Хелија Тоа е одлична опција да уживате во сите видови телевизиска содржина на вашиот Android.

Нема телевизија Хелиака. Google Play Store

Како работи хеликалната телевизија?

Кога ќе отворите ТВ Хелиака, првото нешто што ќе го најдете е список на разни географски области. Во рамките на секој канал, можете да најдете список на канали што работат во овие области. Каналите се вклучени и во отворен формат и во други формати.

На овој начин, можеме да избереме дали сакаме да гледаме телевизиски канали во нашата земја или да претпочитаме канали во други региони.

Гледајте телевизија преку Интернет бесплатно

Опцијата за пристап до содржини од други земји е особено интересна ако сакате да видите настани како овие: Фудбалски натпревар Ако каналот во Шпанија не работи правилно, секогаш се обидуваме да го најдеме каналот на некое друго место.

ТВ-апликација за Android

Бесплатни канал ДТТ

Ако ги погледнете апликациите што ги наоѓаме во Шпанија, можете да ги видите скоро сите апликации што можете да ги уживате на јавната телевизија. Значи, апликацијата може да се подели на теми и мобилни канали во целина. ДТТ.

Но, можеби поинтересен е големиот број. Сите видови на синџири. Така, можете да ги најдете највидливите канали на некои платформи. Понекогаш некои канали не функционираат правилно, но генерално можете да пристапите скоро до ништо.

Гледање апликации за андроид ТВ хелиака

Преземете ја апликацијата ТВ Хелиака АПК, Андроид апликација

Бидејќи е апликација со пристап до сите видови на ТВ канали, не може да се најде во Play Store бидејќи не ги следи правилата на платформата. Значи, ако сакате да инсталирате, треба да ја преземете и инсталирате датотеката АПК на Heliaca.

За да го инсталирате, треба да ги промените поставките на вашиот паметен телефон за да можете да инсталирате апликации од непознати извори. Ако не знаете како да користите APK-датотека за вашата апликација, ќе ви покажам како да инсталирате APK-апликација на Android.

Можете да го преземете и инсталирате директно од врската APKpure.

Дали некогаш сте користеле ТВ Хелиака? Дали знаете други апликации кои ви овозможуваат да гледате смешна телевизија на Android? Ве молиме, испратете ни ги вашите коментари преку делот за коментари на дното на страницата.