Ubisoft целосно го детализираше настанот „Терминатор“ на пунктот „Дух рекон“

SomosXbox

Ubisoft целосно го детализираше настанот „Терминатор“ на пунктот „Дух рекон“. Претходно видовме како предаторите не ги отежнуваа работите на Ghost Recon Wildlands, сега е редот на Терминатор на пунктот Ghost Recon.

Оваа студија ги претстави сите детали за новиот настан заедно со а краток напредок Ве оставаме подолу.

Настан од Терминатор ќе се состои од а главна заговор и дневна мисија. По исполнувањето на целта, ќе имаме пристап до ексклузивни награди. За да го започнеме овој настан, мора да ја посетиме Раша Алдвин за да разговараме со жена која вели дека доаѓа од иднината. Тој ќе ве замоли да ги испитате гласините за бесмртниот воин, со кој може да се соочите само со специјално оружје пронајдено во Раса.

Дневна мисија

Мисија за пресретнување: Чувство за откривање на сигнали од некои Т-800 што мора да ги пронајдете и уништите.

  • Забелешка: оваа дневна мисија не може да се повтори. Останете подесени за повеќе информации за мисијата 2 од настанот во живо „Терминатор“.

Ексклузивен подарок

  • За време на преносот во живо, можете да добиете 23 ексклузивни артикли, вклучувајќи прилагодени предмети, опрема, возила, оружје, додатоци и многу повеќе.
    • Мисија 1: MK14 оружје | ТЕРМИНАТОР
  • Во продавницата на Марија, можете да го добиете темата „Терминатор“. Покрај тоа, ќе имате можност да купите 12 артикли со кредитен кредит.

Кој ден е денес? И во која година сме? Можеби не 1984 година, но дојде време да се бориме за опстанок. Подгответе се за неспоредлива авантура инспирирана од настаните опишани во Терминатор и комплетни воени мисии и пресретнување за време на настанот за да добиете ексклузивни награди.