[Update: Displays] Ова е прва официјална слика на телефонот со Razor со виткање Моторола

[Update: Displays] Inilah gambar pertama yang tampak resmi dari ponsel Razr lipat Motorola

Преклопните телефони се мачеа малку досега со одложувања и деструктивни недостатоци во дизајнот, но има и други големи имиња во гасоводот. Motorola е поставена да го открие својот виткан мобилен телефон Razr за само неколку недели, а денес истечената слика го прикажува дизајнот.

Познатиот Лејкер Еван Блас споделување на слики на Твитер утринава покажувајќи каков би можел да биде нашиот прв официјален приказ на телефонот за преклопување со Razr. Се чини дека ова е маркетинг имиџ што протекоа од уреди што се пријавени и исмејувани веќе подолго време.

Како што се очекуваше, овој уред е дизајниран да изгледа многу сличен на класичниот Motorola Razr кој го популаризираше флип телефонот, а неговата сличност е скоро невозможна да се пропушти. На самото дно на уредот има голема усна што се чини дека е местото на сензорот за отпечатоци и може да ја видиме и камерата на самиот врв.

Внатре, многу е јасно дека има преклопен екран без видливи копчиња. Овој преклопен Motorola Razr ќе биде лансиран на 13 ноември.

 мотор, виткање телефонски преклопник razr

Во следениот твит, Блас дополнително го покажа логото за уредот, но не е јасно дали целосното име е само „жит“.

Ажурирање: Во следниот твит, Блас ја споделува надворешната слика на уредот на уредот. Како што е забележано во другите протекувања, овој надворешен изглед е ограничен во функција, но од оваа слика е јасно дека една од функциите што треба да се сервира е прикажување на известување.

  razr_notifications_outer_display_2   razr_notifications_outer_display_1

Уште подобро, тој исто така споделува слика на екранот во внатрешноста. Забележете го логото на Verizon на деталите на операторот. Изгледа дека ќе биде ексклузивно.

[Update: Displays] Ова е прва официјална слика на фотографијата на телефонот за преклопување на Motorola Razr 1

[Update: Displays] Ова е прва официјална слика на телефонот за виткање на Моторола Razr 2

Повеќе за Motorola:

FTC: Ние користиме автоматска придружна врска. Повеќе.


Погледнете 9to5Google на YouTube за повеќе новости: