v10.00 Содржина за ажурирање на ажурирање на лепенка за Fortnite Note – Автоматска снајперска пушка и град навалена

? ▷ v10.00 Fortnite Catatan Patch Pembaruan Konten 1

Epic објави лепливи белешки за ажурирања на содржини со v10.00. Во денешното ажурирање се гледа ново оружје додадено во играта, автоматски снајперски пушки.

Епски најави дека ажурирањата за содржината Fort10 V10.00 ќе пристигнат денес, меѓутоа, вестите за информации не се ажурираат за да објават нови артикли. Денешната порака се ажурира еден час по ажурирањето на артикалот, за да се објави дека следното оружје што доаѓа на играта е Автоматската снајперска пушка.

Автоматската снајперска пушка се протекува од базата на податоци во датотеката за ажурирање во v10.00 со слики и статистика на протеконо оружје. Епски објави денес лепливи белешки за ажурирања на содржини што може да ги видите подолу:

v10.00 Fortnite Забелешки за содржини за ажурирање на содржината - Автоматски и снајперски снајперски пушки 1

ШТО ИМА НОВО?

Автоматска снајперска пушка
Чувајте ги вашите противници на растојание со оваа автоматска снајперска пушка.
10BR_AutomaticSniper_Social.jpg

Лин Сити
Neo Tilted веќе не е нео. Рифт зоната ја смени оваа локација на она што беше порано: населба Дивиот Запад.

Содржината продолжува под огласот

Она што е уште поубаво од овој западен ред е дека е забрането градење и берба!

Fortnite – Zona Rift – Lean City

ОГРАНИЧЕН РОТИРАЕ НА ВРЕМЕТО НА МОД:

АРМОРА

Наскоро

Тип на тимот: Соло | Одговарање: Активно

Работете на вашиот пат низ сите оружја, започнувајќи со поголема реткост и завршувајќи со помал недостиг. Првиот играч кој се елиминираше со освојувањето на последното оружје! Неограничената муниција е активна, а играчите ќе испуштат материјал кога ќе бидат елиминирани.

Оружје + ПРОДАOOБИ

 • Автоматска снајперска пушка
  • Достапно во ретки, епски и легендарни варијанти.
  • Користете средно муниција.
  • Проектилите се движат побрзо од другите снајперски пушки.
  • Оштетување: 31/33/35
  • 4 вртежи во секунда.
  • 16 рунди по списание.
  • Користи намален обем на зумирање.
  • Може да се најде од подот, градите, машините за вентилација, капките за снабдување и пленот.
 • Оружјето што не е дефектно, што се појавува само во Надарен град:
  • Двоен барел истрел
   • Епски и легендарни варијанти.
  • Шест стрелач
   • Варијантите не се вообичаени, ретки и епски.
  • Ловна пушка
   • Варијантите не се вообичаени и ретки.
  • Пешадиска пушка