v10.30 Fortnite протекување Откривајќи нови локации Предложете дека можеме да добиеме нова мапа Fortnite

v10.30 Fortnite протекување Откривајќи нови локации Предложете дека можеме да добиеме нова мапа Fortnite

Истекувањата од ажурирањата на Fortnite v10.30 укажуваат дека можеме да добиеме сосема нова мапа на Fortnite во иднина.

Денес во 10:30 часот, Fortnite ажурирањето носи две локации што беа избришани од картата во претходната сезона. И Грејси Гроув и Затвор беа додадени назад на картата, додека дел од Moisty Mire беше додаден во рајските палми, сега наречени влажни палми.

Fortnite мапа v10.30Fortnite мапа v10.30

Како и со секое ажурирање на клиентот, датаминерите протекуваат многу содржина што треба да дојде. Едно од видливите протекувања од денешното ажурирање се голем број на имиња додадени за интересни точки. Комплетен список може да се најде подолу:

v10.30 Fortnite протекување Откривајќи нови локации Предложете дека можеме да добиеме нова мапа Fortnite 1
 • Блуфи на плажа
 • Код камп
 • Остров на креативност
 • Валкано док
 • Фарм бес
 • Холи Хеџис
 • Мрзливо Езеро
 • Монт Медоув
 • Електрани
 • Слабинско мочуриште
 • Сончеви брегови
 • Плачење шума
 • Планински ливади

Можно е овие да бидат имиња што Epic може да ги додаде во тековната карта во следните неколку сезони, или може да бидат имињата на локациите на новата мапа што ја подготви Еп.

Епик ја чуваше мапата иста од објавувањето на Fortnite Battle Royale, ажурирајќи колку што можат во текот на изминатата сезона. Се чини дека во овој момент поголемиот дел од базата на играчи сака да види нови карти додадени во играта.

Содржината продолжува под огласот

Дали сакате да видите нови мапи додадени во блиска иднина? Известете ни во делот за коментари подолу.