Vizio, Samsung, RCA и многу повеќе

Vizio, Samsung, RCA, dan banyak lagi 1

Само да ви кажам, ако купите нешто што се прикажува овде, Mashable може да добие придружна комисија.

Заштедете 1800 УСД на 65-инчен QLED телевизор од иновативната колекција Samsung за 2019 година. Заштедете 1800 УСД на 65-инчен QLED телевизор од иновативната колекција Samsung за 2019 година.

Слика: Samsung

Многу луѓе се изненадени од тоа колку долго зборуваат медиумите за тоа.Амазон ја разгорува дождовната шума – и има многу други работи што се случуваат во светот за кои можеби не знаете.

Нетфликс има неколку документарни филмови кои ќе ги разгледаат во целост, ќе го променат вашиот став за тоа како работи светот: Вистинска цена го покажува влијанието врз животната средина и етичкото работење на брз режим, Cowspiracy: Тајната на одржливоста се фрлам во земјоделската индустрија во производството на СО2, и Леонардо Ди Каприо Пред потопот решавање на ефектите од климатските промени врз природни непогоди.

Добијте 4K телевизори на продажба, поканете ги пријателите и пријателите и подгответе се со потребното знаење за да дејствувате. Може да ја добиете Vizio M-Series Quantum TV со картичка за подароци од Dell 200 $ за 599,99 $ или 70-инчен RCA телевизор за 629,99 $.

Еве ги омилените ТВ-понуди оваа недела:

 • – 199,99 $ (цена цена од 229,99 $)

 • – 377 $ (цена цена од 597 $)

 • – 599,99 $ (цена на список од 799,99 $)

 • – 698 $ (цена цена од 1.098 $)

 • LG 55-инчен C9 серија OLED 4K HDTV (OLED55C9PUA) – 1.599 $ по кодот SAVE300 (цена на список од 2.499,99 $)

 • – 1.397,99 $ (цена цена од 2.197,99 $)

 • – 697,99 $ (цена на список од 899,99 $)

 • – 799 УСД (цена на список од 1.199,99 $)

 • LG 65-инчен C9 серија OLED 4K HDTV (OLED65C9PUA) – 2.299 долари по кодот SAVE300 (цена на список од 3.499,99 $)

 • – 1.797,99 $ (цена цена од 2.199,99 $)

Погледнете ја и оваа понуда:

40 инчи и погоре

50 инчи и погоре

60 инчи и погоре

 • – 399,99 $ (цена цена од 899,99 $)

 • Паметен телевизор со паметен LED телевизор Vizio 65-инчен 4K Ultra HD HDR (D65x-G4) – 479,99 $ (список цена од 698 $)

 • – 679,99 $ (цена цена од 899,99 $)

 • – 679,99 $ (цена на список од 1.399,99 $)

 • – 1.297 УСД (цена на список од 1.997 $)

 • – 1.499 УСД (цена на список од 2.799,99 $)

 • – 1.699 УСД (цена на список од 2.199,99 $)

 • – 1.698 УСД (цена на список од 2.198 $)

 • – 1.999,99 $ (цена на список од 3.799,99 $)

70 инчи и погоре

80 инчи и погоре


Барате повеќе понуди, најнови вести за кул производи и други начини за подобрување на вашиот живот? Регистрирајте се за билтенот „Договори за поправки Mashable“ .


Извор: https://mashable.com/shopping/deal-aug-23-best-4k-tv-deals-rca-vizio-lg/