Warframe – Земјоделство Ирадит 2019 година

Warframe - Земјоделство Ирадит 2019 година

Iradite е извор што можете да го најдете само во Eidolon Plains во Warframe. Ова ќе се случи природно во низините на рамнините и може да го добиете и од некои сценски награди кога играте Баунти.

Како брзо да растеме ирадит

Важно е да знаете каде да одите да го најдете Ирадит. Можете да го најдете во следниве области на Едидолската рамнина:

  • Близнак рог
  • Руина крајбрежје
  • Стилето Хек
  • Вигил Ер-Фриах
  • Пролет на Ренти
  • Сеите

За брзо фарма на Ирадит, одете во Цетус, поставете ја својата група во Соло и добијте го највисокиот Баунти од Конзу. Вршењето награди го менува нивото на рамнините и колку е повисоко нивото, толку повеќе ресурси добивате од секој ресурсен јазол што ќе го најдете.

Сега, следниот чекор зависи од вашите лични преференци. Ако сакате, можете да доведете Рамки како Лимбо и да користите Cataclysm со висок опсег за брзо разбивање на повеќе јазли во една област. Повеќе сакам да донесам брзи рамки, како Гаус, Волт или Нежа, опремени со Игнис. Оваа побрза рамка ви овозможува брзо да се движите наоколу и да пронајдете многу јазли.

Без оглед што ја користите Warframe, завршете го режимот за откривање на пленот, како што е Animal Instinct или Theit’s Wit, затоа што ова ќе направи темињата да се појават на вашата мини мапа. После тоа, едноставна работа е да се истражи областа погоре што е можно побрзо, да се реши јазолот и да се добие Ирадит. Осигурете се дека користите вакуум исто така, или сличен мод, за да бидете сигурни дека лесно можете да го ограбувате.

Ако имате Smeeta Kavat, количината што ќе ја добиете ќе биде под влијание на Charm, и ако навистина сакате да ги притиснете своите броеви, можете да користите Boosters со ресурси за да се зголеми колку ирадит добивате.

Откако ќе имате доволно, можете да се вратите на портата на Цетјус и Екстракт. Нема причина да го пополните Баунти ако сте само тука за да го фармите Ирадит.