Willе вежбате и ќе го зачувате светот во Ring Fit Adventure Switch

Anda akan berolahraga dan menyelamatkan dunia di Ring Fit Adventure Switch

Откако откри чуден и мистериозен закачател, Нинтендо денес го откри искуството од играње нова игра за Nintendo Switch. Ова е околу Прстен одговара на авантурите, претстојниот наслов со неколку додатоци за хибридни конзоли.

Како што предвидовме, ова е производ кој ќе ви помогне да вежбате додека се забавувате да го спасите светот. Како што сугерира името, Прстен одговара на авантурите Ова е авантуристичка игра со RPG елементи, каде што треба да го користите целото тело за да напредите.

Внесете Прстен одговара на авантурите, Exploreе го истражувате огромниот свет, каде ќе се соочите со разни суштества што можете да ги победите со одредени движења. Насловот ќе го користи Joy-Con, но ќе биде комбиниран во нови додатоци: Ring-Con и лента за нозе.

Првиот е круг што може да ја открие вашата супериорна сила и движење, додека лентите за нозе ќе го детектираат движењето на нозете. Насловот ќе содржи различни мини-игри кои ќе користат целосна употреба на додатокот.

Насловот ќе биде развиен во сите 20 света, каде вашата мисија е да го победите змејот Драгау. За да го направите ова, мора да ги победите нивните минијатури со најразлични движења на телото, што ќе комбинираат употреба на Ring-Con и лента за нозе.

Прстен одговара на авантурите Тој беше дизајниран како искуство за сите типови играчи. Според Nintendo, насловот ќе ја поттикне физичката активност додека истовремено обезбедува задоволство од производите на компанијата. Подолу оставам слика од вашата презентација:

„Нинтендо секогаш бара начини да ги изненади луѓето со уникатно и свежо искуство. Прстен одговара на авантурите таа комбинира игри и физичка активност на начин што ги охрабрува луѓето секогаш да се враќаат повеќе за повеќе, да ја промовираат сопствената историја и целите на фитнесот “, рече Ник Чавез, потпретседател на продажба и маркетинг за Нинтендо од Америка.

Нинтендо рече дека во оваа авантура можете да користите повеќе од 49 вештини, што е заедничко спортско движење. Предизвик е да го направите тоа правилно, затоа што на овој начин ќе нанесете поголема штета на непријателот.

Насловот исто така ќе го прикаже режимот Брз игра, што ќе им овозможи на корисниците да имаат брза сесија на игри и ќе бидат идеални за сесии помеѓу неколку лица. Alsoе има и едноставен режим, каде можете да изберете вежби што сакате да ги правите индивидуално.

Како да не беше доволно, режимот Постави ќе обезбеди серија вежби кои се поврзани или се посветени на одредени делови од телото. За да се избегне многу бучава, насловот вклучува режим на тивка, каде одредени вежби ќе ги заменат другите со помалку влијанија.

Дали ви се допаѓа овој проект? Ако е така, земете го предвид Прстен одговара на авантурите Willе биде достапен на 18 октомври. Пакетот ќе вклучува игра, како и Ring-Con и лента за нозе. Насловот ќе се продава во замена за 79,99 американски долари. Пронајдете повеќе новости за Префрлување на овој линк.