Witcher 3 на Nintendo Switch тој добива ажурирање што ги прави другите конзоли jeубоморни. Има увоз на снимање од компјутер

The Witcher 3 on Nintendo Switch dia mendapat pembaruan yang membuat iri konsol lain. Ada impor rekaman dari PC

Да, ќе го играм ова село, но на мојот компјутер започнав. Не сакам повеќе да се менувам – рече колега од конкурентска веб-страница кога трчав Switch Witcher 3: Wild Hunt. Наскоро, проблемите со игрите кои започнуваат на Steam или GOG веќе нема да постојат.

Witcher 3 доаѓа: zики Гон во конзолната верзија на Nintendo Switch ќе добие силно ажурирање. Ова очигледно ќе го подобри квалитетот на визуелните поставки и ќе додаде голем број графички поставки за конфигурирање, вклучување или оневозможување во главното мени. Меѓу новите опции можеме да најдеме предмети како што се:

  Замаглување на движењето
  заматено
  развој
  заострување
  Длабочина на полето
  Длабочина на полето Кутцене
  Светлосно вратило
  Подводни ефекти
  Опсег на видливост на зеленило
  Анти-азиланзирање

Подолу, можете да видите две слики од екранот кои ја споредуваат и исклучуваат играта со ефектот Sharpening. Иако ниската резолуција е сè уште проблематична, некои елементи на животната средина се појасни во вториот графикон. Ова се однесува и на преден план altералт и елементите на животната средина, како што се растенијата.

Witcher 3 на Nintendo Switch тој добива ажурирање што ги прави другите конзоли jeубоморни. Има увоз за снимање од компјутер 1

Сепак, најинтересниот елемент за ажурирање е поддршката за … зачувување на статусот на компјутер!

До играта The Witcher 3: Wild Hunt за нашата конзола Nintendo Switch наскоро ќе можат да пренесат развој на личен компјутер. Програмите на платформата Nintendo мора да бидат на вашата Steam или GOG-сметка, можеби во работниот прозорец на веб-прелистувачот што се нарекува од самата игра. Ова работи исто и во случајот со продавницата Fortnite и Epic Games.

Способноста за внесување штедни држави од „The Witcher“ на компјутер е вистинска сензација. Ве потсетувам дека оваа одлика не е достапна на PlayStation 4 или Xbox One. Играта за Nintendo Switch е првото издание на конзолата каде можеме да ја продолжиме авантурата што започна пред персонален компјутер. Многу. Особено ако некој има само неколку странични задачи и ја расчистува мапата од маркерот. За вакви игри ќе биде доволен прекинувач.

Ажурирањата сега се достапни во неколку региони.

Witcher 3 на Nintendo Switch тој добива ажурирање што ги прави другите конзоли jeубоморни. Има увоз на снимање од компјутер 2

Само што проверив дали мојата преносна Wild Hunt може да преземе нови ажурирања, но добив повратна информација за можноста да ја имам најновата верзија на оваа програма. Сепак, со оглед на сликите што се појавуваат на Интернет, добивањето ажурирања за американски и европски сметки е само прашање на време.

Одлична иницијатива на ЦДП РЕД, добра работа на Сабер Интерактив