WonderFox DVD Ripper Pro Review 2019

C: Users WonderFox Desktop Picture DVD Ripper Pro DVD 1.jpg

Со брзиот развој на дигиталните медиуми и филмската индустрија, сè повеќе луѓе денес сакаат да гледаат ДВД-а кои се филмови со висок квалитет. Исто така, се повеќе и повеќе луѓе сакаат да гледаат филмови, видеа, ТВ-емисии и да слушаат музика во нашиот секојдневен живот. Сепак, не можат да се користат сите уреди за репродукција на ДВД-а. Што е уште полошо, невозможно е да се носи ДВД плеер или лаптоп насекаде во кое било време. За среќа, WonderFox DVD Ripper Pro v12 излегува. Тоа е вистинското не. 1 софтвер со голема брзина на паметен ДВД кој ви овозможува најбрзо решение да ја извадите вашата широка ДВД колекција на речиси секое видео, аудио и уред.

Карактеристики на WonderFox DVD Ripper Pro

 1. Лесен за употреба интерфејс.

Има само 3 чекори за да го искинете и конвертирате целосното ДВД. Можете лесно да ги најдете сите карактеристики што ви се потребни во моментот кога ќе го отворите. Во средината на интерфејсот, има дел од ДВД-изворот на ДВД-изворот за „ДВД диск“, „ИСО Слика“ и „ДВД папка“. Можете да изберете еден од изворите на ДВД. Потоа можете автоматски да го пронајдете точниот наслов или главниот филм од 99 наслови, како и да го избришете кодот на регионот. Во горниот десен агол, има четири копчиња на „Проверете го ажурирањето“, „Опцијата“, „Центарот за помош“ и „Мени“, кои се детално претставени. Делот Излез формат е под четирите копчиња. Можете да изберете кој било излезен формат што го сакате и да направите некои поставки за параметрите на форматот. Исто така, делот Излезен папка е во долниот лев агол на интерфејсот.

C: Корисници WonderFox Desktop Слика ДВД Ripper Pro DVD 1.jpg

 1. Поддржува повеќе од 250 формати, профили на уреди

WonderFox DVD Ripper Pro ви овозможува да конвертирате ДВД во видео и HD видео-датотеки, вклучувајќи H264, HD AVI, HD MP4, HD MOV, FLV, HD WMV, AVI, MP4, VOB, MKV, TS / MTS / M2TS, WMV, MPEG, WEBM, итн. Тие ве штитат од било кој аудио проблем по видео-конверзија. Конвертирајте ДВД-видеа со еден клик во компатибилни уреди, вклучувајќи: iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPad Air, iPad mini, iPhone 5S / C, iPhone 4s / 4, Apple TV, Samsung GALAXY, Moto X, Google Nexus, Surface , HTC, BlackBerry, Nokia, Sony PS4, ТВ, ТВ кутија, итн.

C: Корисници WonderFox Desktop Слика ДВД Ripper Pro DVD 4.png

 1. Пренесете било која ДВД на видео, ИСО слика и ДВД папка со 1: 1 квалитет

Можете да изберете ДВД-извор од “ДВД-диск”, “ИСО-слика” и “ДВД-папка”. WonderFox DVD Ripper Pro може дури и да рипне ДВД-а од Дизни, Парамаунт, Сони, итн. и поглавја ТВ-емисии на вашиот компјутер како прозорци 10, паметни телевизори, плус вашиот iPhone и iPad, телефон и таблет Андроид. Еве неколку совети за да рипувате ДВД на компјутер или лаптоп. Следете ги советите, ќе ви биде лесно Копирајте кој било ДВД на компјутер или лаптоп.

 1. До 30x побрза брзина: поддржува хардверско кодирање (Интер QSV, NVidia NVENC)

Поддржувајќи ја најнапредната светска NVidia, CUDA, Intel QSV, Мулти-процесорот, Hyper Threading и хардверската технологија, WonderFox DVD Ripper Pro драматично ја забрзува брзината на конверзија, што може да ја зголеми брзината на конверзија десетици пати или Плус. Лично најдобро: помалку од 10 минути за да копирате ДВД на дигитален Може да изберете да ја отворите оваа функција на страницата за поставки.

C: Корисници WonderFox Desktop Слика ДВД Ripper Pro DVD 3.png

Резиме

ПРОЦЕС: Овој софтвер има над 250 профили за конверзија што можат да ги оптимизираат вашите ДВД-конверзии за речиси секој уред што го имате.

СОДРИНА: Јазикот на овој софтвер не може да се смени. Само за англиски.

ВЕРДИКТ: Со својот интуитивен интерфејс и широк спектар на алатки за екстракција, овој софтвер заслужува шанса.

WonderFox DVD Ripper Pro Review 2019 1

 • WonderFox DVD Ripper Pro Review 2019 – август 12019 година
 • 15-те најдобри хокеј игри (Android / iPhone) 2019 година – 31 јули 2019 година
 • 15-те најдобри игри за бадминтон (Android / iPhone) 2019 година – 31 јули 2019 година
 • 15-те најдобри натпревари во одбојка (Android / iPhone) 2019 година – 31 јули 2019 година
 • Разберете ги различните видови на бонуси преку казино преку Интернет – 30 јули 2019 година
 • 15-те најдобри игри за пребарување зборови (Android / iPhone) 2019 година – 29 јули 2019 година
 • Топ 10 најдобри емулатори на игри со iPhone 2019 – 29 јули 2019 година
 • Како да ги пронајдете најдобрите сили за патики 2019 година – 29 јули 2019 година
 • Топ 5 најдобри алтернативи за Сидија да ја преземете 2019 година – 29 јули 2019 година
 • 10-те најдобри игри што треба да ги играте на вашиот iPhone 2019 – 29 јули 2019 година

Погледнете ги сите натписи