Wondy, апликација за нарачка и управување со вашите третмани за убавина

Wondy, aplikasi untuk memesan dan mengelola perawatan kecantikan Anda 1

Сега можете да изнајмите третмани за убавина, бањи и многу повеќе, од вашиот iPhone, со Wondy

Со метежот што го имаме денес, понекогаш немаме време да бараме услуги за нега на убавина што ги користиме најмногу и, обратно, најчеста работа е да одиме на страницата за да провериме дали има „празнини“ за да можат да помогнат ние , нешто што во многу прилики може да биде губење време. Барем до денес, од тогаш Отсега, можете да го користите вашиот iPhone за изнајмување и управување со сите услуги за убавина и лична нега што ги сакате благодарение на Wondy.

Оваа апликација е наменета за жени и мажи Паметна агенда каде што не можете само да ангажирате различни услуги поврзани со светот на убавината, како што се фризер, восочување, маникир, естетска медицина, масажа, бањата, естетика на лицето, естетика на телото, природни терапии и др. но исто така ќе имате можност да најдете и да знаете нови места за да добиете третман и оние блиски до вас, можете да ги видите мислењата на другите корисници, да закажувате состаноци и да плаќате за нега преку апликацијата и многу повеќе.

Wondy е во главната продавница за апликации за мобилни телефони, и во App Store за iPhone и на Google Play за уреди со Android и може да се преземе бесплатно до денес. Покрај тоа, со неговото лансирање, корисниците ќе имаат единствена можност да добијат попусти до 70% за третмани договорени преку апликацијата.

Wondy, паметна агенда за убавина за iPhone и Android

Благодарение на неговите карактеристики, корисниците можат лесно и управуваат со пристап до сите услуги. Оваа апликација има систем за геолокација кој ни помага да пронајдеме услуги за убавина што се блиску до нашата локација, исто така ни овозможува да видиме која од нив има најдобри зделки.

Исто така, можеме да ги филтрираме сите достапни третмани, не само според нивната близина, туку и според нивната важност, што е поголема или помала според коментарите на корисниците. Покрај тоа, да го изнајмиме директно од iPhone, ќе имаме можност да го видиме достапното време и да го синхронизираме со нашиот уред, откако ќе се направи резервацијата.

Од делот Центар, можеме да ги видиме сите најблиски естетски центри и, според релевантноста, да ја провериме достапноста на час и услугите на договори во различните достапни естетски центри.

Како уникатна карактеристика во овој вид апликација, Wondy не дозволува само резервации, но исто така беше откажано и до 5 минути пред нашето назначување, овозможувајќи ни да си го вратиме износот на услугата што ја изнајмивме.

Заклучок

Wondy е лесна апликација за употреба, лесно можеме да се регистрираме со создавање на нова сметка или со користење на нашиот Фејсбук профил, па затоа започнете да ја користите за само неколку минути. Освен тоа, има многу чист, минималистички и интуитивен дизајн. Една од нејзините одлични карактеристики, покрај можноста да најдеме најдобри зделки во естетиката и убавината кај нас, е што на нашиот профил можеме да најдеме историја со страниците што најмногу ги сакаме (Омилени центри) кои ни овозможуваат повторно да ги пронајдеме.

Освен тоа, така мислиме Ова е многу корисна алатка, особено за корисници кои многу патуваат и имаат потреба од естетски услуги.. Со оваа апликација можете да ги најдете најдобрите естетски центри кои се во близина и, пред сè, да го прочитате искуството на другите корисници во овие центри.

Се разбира, ова е апликација што не треба да се пропушти на вашиот iPhone.

Преземете Wondy од App Store

Ако веќе го немате апликација за изнајмување на третмани за убавина од iPhoneМожете да го инсталирате преку линкот за преземање директно, од App Store, што ќе го најдете подолу.

Wondy – резерви за убавина на App Store, бара iOS 9.0 или понов. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Достапно е во: Шпанија.