World of Warcraft® Classic го стартува рекордот за истовремени гледачи на Twitch на почетокот

World of Warcraft® Classic mengalahkan rekor untuk pemirsa serentak di Twitch saat peluncuran 1

World of Warcraft® Classic го победи рекордот за истовремени гледачи на Twitch на лансирањето 1

World of Warcraft® Classic го победи рекордот за истовремени гледачи на Twitch на своето објавување. Ордата и Алијансата излегоа на сите минатиот вторник – World of Warcraft® Classic победи на денот на објавувањето на најголем број на истовремени гледачи на Твич, со преноси во живо што достигнаа врв уникатни истовремени гледачи повеќе од 1,1 милиони личност.

Сакаме да им се заблагодариме на сите авантуристи – и сите кои ги поддржаа – што ни придружија на ова епско патување во историјата на Азерот.

WoW® Classic е лојална рекреација на оригиналниот Азерот на Blizzard Entertainment пред седумте експанзии. Играта ги поканува играчите да се вратат во ера на магија и опасност да доживеат антички авантури, повторно да се соединат со претходните сојузници и да направат нови пријателства во тој процес. World of Warcraft Classic започна во светот на 27 август и е вклучена во секоја претплата за World of Warcraft.

За повеќе информации или да започнете со заживување на легендата, застанете www.wowclassic.com.

Други статистики:

  • Врв на публиката во дует Леле: 1 165 793 на 27 август во 0:05 CEST
  • 6,1 милиони уникатни гледачи во првите 24 часа од лансирањето WoW Classic

ве интересира

World of Warcraft® Classic го победи рекордот за истовремени гледачи на Twitch на лансирањето 2

Spyro Reignited Trilogy пристигна на 3 септември на Nintendo Switch и компјутер. Играчки за …