WP Rocket – Забрзајте ја вашата веб-страница со WordPress и зголемете го сообраќајот

WP Rocket - Percepat Situs WordPress Anda dan Tingkatkan Traffic 1

WP Rocket - Забрзајте ја вашата веб-страница со WordPress и зголемете го сообраќајот 1

Со континуираното зголемување на нови недвижнини на Светски распространетата мрежа, станува сè потешко да се задржи релевантноста на вашата веб-страница преку Интернет, каде што мора да имате брза веб-страница, меѓу другите фактори.

Иако има неколку опции за додатоци кои можете да ги користите за да ја забрзате вашата страница со WordPress, денес е кога ќе воведам една од најдобрите во играта и тоа оди според името ВП ракета.

ВП ракета е премиум додаток WordPress создаден за подобрување на веб-страниците на клиентите, без мешање во техничките процеси, а експертите на WordPress го препознаваат како најмоќниот додаток за кеширање.

Неговите карактеристики вклучуваат минимална конфигурација со директни ефекти, градење на кеш, компресија на статички датотеки, кеширање страници, слики на барање и API-пријателски за развивач.

Определување на карактеристиките во ракетата ВП

 • Страници со страници
 • Опции за прилагодување кои се лесни за употреба
 • Напредни правила за складирање
 • Интеграција, вклучувајќи CDN, Cloudflare, Google Analytics, итн.
 • Пред-вчитан кеш
 • Се става мрзливо за слики
 • Минимизирајте ги HTML, CSS и JavaScript
 • База на податоци за оптимизација
 • Корисен пријателски интерфејс
 • Поставки за увоз и извоз
 • Врати ја верзијата
 • Пријателски за програмери

Ми се допаѓа најмногу ВП ракета е целосен сервисен пакет затоа што нуди други функции што обично треба да инсталирате посебни додатоци ако користите различен додаток, на пр. мрзливо вчитување на сликата, Google Analytics и оптимизација на базата на податоци.

WP Rocket Plugin Plugin

WP Ракетен приклучок за приклучок

ВП ракета започна на 49 долари за Сингл пакети што содржат лиценци за само една веб-страница, 99 долари за Плус пакети што содржат лиценци за најмногу 3 веб-страници и 249 долари за Бесконечно пакети што содржат лиценци за неограничени веб-страници.

WP ракета цени

WP ракета цени

Сите лиценци се опремени со 1 година поддршка и ажурирања во комбинација со други карактеристики како што се мобилно откривање, повеќестрана компатибилност, компресија на GZIP, итн.

Карактеристики на ракетата WP

Карактеристики на ракетата на ВП

Не знам каков приклучок за оптимизација го користевте на вашата веб-страница на WordPress, но сигурен сум дека ќе имате уникатно искуство што може само да ве натера да избришете други додатоци за оптимизација.

Не доаѓа со бесплатен пробен период, но нуди гаранција за враќање на парите од 14 дена, затоа бидете сигурни дека сами ќе го проверите.

Преземете WP-ракетен приклучок

Имате прашања или предлози за нас? Ве молиме споделете ги своите размислувања во делот за коментари подолу.

Ако сакате да ве забрзаат WordPress сајт, но немате време да го направите тоа сами. Можам да го сторам тоа за тебе, види Услуга за оптимизација на брзината на WordPress.