Xbox One понуда: Најдобрите игри Xbox кои се продаваат оваа недела

Penawaran Xbox One: Game Xbox Terbaik Dijual Minggu Ini 1

ЕА објави неколку фантастични игри во текот на последните две генерации, заедно со некои прилично разочарувачки. За среќа, во најновите вести Продажба на игри Xbox One, има многу попусти за неверојатни EA игри. Ова вклучува некои од најдобрите игри Xbox 360, сите што може да се играат на Xbox One.

За натпреварите Xbox One, добиваме попуст за Основачки пакет Apex Legends (20 долари), Titanfall 2: Ultimate Edition (4,50 долари) и Рајот Изгоре од рај (5 долари), покрај тоа Симс 4 (8 УСД) и многу пакети и пакети за експанзија. Можете исто така да земете супер слатко Разградува и Скрши два за 6,60 долари секој или заедно на пакет за 10 долари. Змеј Возраст: Инквизиција – издание на играта на годината (10 долари) и Бојно поле 5 (18 долари) и двете се намалени. И ако сакате да го земете Star Wars Battlefront 2 (7,50 $), Најголем ефект: Андромеда (9 $), или национална химна (20 УСД) по пониска цена, сега добра можност.

Нема текст

Погледнете ги сите понуди на Xbox.com

Сега за она што најмногу ми се допаѓа: компатибилни игри со назад, Xbox 360. Добивме попуст за две натпревари секоја од трите серии на издавачи што најмногу ги сакаа издавачите: Змеј Возраст: Потекло (3,75 долари) и Змеј Возраст 2 (5 долари); Масовен ефект 2 (6 долари) и Најголем ефект 3 (6 долари); и Скејт (7,50 долари) и Скејт 3 (5 долари) Три мои лични омилени се исто така во продажба: Синдикат (8 долари), Борба ноќ шампион (5 долари) и BAејмс во НБА: Во издание на оган (5 долари) Запомнете, сето ова може да се репродуцира на Xbox One, така што можете да го купите кога се продава, преземете го и веднаш започнете ја репродукцијата.

Целокупната продажба можете да ја видите натаму Xbox.com. Во сродните вести, во моментов има понуда која им дава на играчите 2-месечен Xbox Game Pass Ultimate за 2 $. Главниот пакет Xbox Live Gold со Xbox Game Поминете на Xbox One и PC.