Xbox PUBG BRDM-2: Сè што треба да знаете

BRDM-2 PUBG Xbox: Semua yang Harus Anda Ketahui 1

Xbox PUBG BRDM-2: Сè што треба да знаете 2

Xbox PUBG BRDM-2 неодамна беше додаден во игра на PUBG Xbox Ажурирање # 9. Ова исто ажурирање беше додадено на компјутер пред околу еден месец и сега е на PlayStation 4 и Xbox One.

Ова е сè што треба да знаете за амфибиски возила.

Xbox PUBG BRDM-2: Сè што треба да знаете

BRDM-2 е најновото возило додадено во играта и може дури и да вкрсти вода. ПУБГ Корп објаснува дополнително, „Играчите кои се чувствуваат жаби да се борат, сега ќе имаат можност да ги повикаат оклопните напади на БРДМ-2 со употреба на Flare Gun!“

Како што е објаснето, возилата нема да се најдат околу мапата, мора да пронајдете пиштол за одблесок и воздухот да се спушти. BRDM-2 го замени оклопниот UAZ.

ПУБГ Корп ја објасни статистиката на песни белешки:

  • Вкупниот HP BRDM-2 е 2.500 и неговото здравје е двојно повеќе од UAZ, додека неговите големи и цврсти тркала не можат да бидат оштетени.
  • Моќно возило за докажување куршуми што може да ги намали пристигнатите штети како што се напади врз база на муниција и оштетување на гранати и црвена зона.
  • BRDM-2 е амфибиско возило кое може да продолжи да патува преку копно на вода, но играчите не можат да пукаат додека се наоѓаат на брод.
  • Има капацитет до четири играчи во него, а неговата врвна брзина на вода е 22км / ч, а најголема брзина на патот е 102км / ч при надградба.

Можете да влезете и да го пробате возилото сега на компјутер или конзола.

Фото учтивост на PUBG Corp