Xiaomi лансира водоотпорен електричен епилатор за помалку од 15 евра

Xiaomi meluncurkan epilator listrik tahan air dengan harga kurang dari 15 euro

Новиот уред за мазна за бричење Xiaomi Smate Mini е уред дизајниран за девојчиња

Ксиооми, лансираше неколку електрични бричници наменети за машки гледачи, но денес само воведе нов бричење дизајниран за употреба од жени, нов Smate Mini.

Надворешноста на куќата е покриена со мека гума, што му овозможува на овој епилатор да не излегува од рака. Нешто што е многу корисно ако го користите во бањата и имате влажни раце. Овој уред има едно копче за напојување.

Уред за бричење на мини Xiaomi Smate

Главата за сечење на типот R е дизајнирана да ја заштити кожата од директен контакт со ножот. Програмерите тврдат дека бричот за мини Smoke Mini ќе ја бричи дури и најкратката коса.

Овој уред има класа на заштита IPX7, заштитен е од краткорочно потопување во вода на длабочина од не повеќе од 1 метар не повеќе од 30 минути. Односно, овој електричен бричење или бричење може да се користи при капење или туширање.

Xiaomi Smate MiniXiaomi Smate Mini

тоа Уред за бричење на мини Xiaomi Smate Тој беше опремен со USB-C конектор за полнење. Полнењето ни овозможува да го користиме овој бричење за тешко време.

Можеби една од најзначајните страни на мини епилаторот Xiaomi е достапна за 14 долари во розова и сина боја. Тој цената на Xiaomi Smate Mini Нежните бричење Многу интересно и мало. Она што без сомнение ќе им овозможи на многу девојки да сакаат да го добијат и да уживаат во сите придобивки што ги има.

Замислуваме дека тие наскоро ќе стигнат до официјалната продавница Xiaomi, што е Мојата продавница. Иако тие ќе бидат достапни и од разни онлајн продавници.

Извор: Мидривер

Поздрав од најдлабоките бајти.

Влезот на Xiaomi лансираше водоотпорен електричен епилатор за помалку од 15 евра за прв пат објавен на Црвената планета.