Xiaomi Mi 10: филтрирани слики

xiaomi-mi-note-10-1300x650

Малку е малку време да се дознаат сите детали за новото семејство Xiaomi Mi 10, но кога ќе дојде тој ден, а слика која го открива дизајнот на Xiaomi Mi 10 и каде можете да видите неколку интересни детали за нивните камери.

Вистината е дека досега знаеме некои од спецификациите на Xiaomi Mi 10 Pro, најсофистицираната верзија, сепак, од Xiaomi Mi 10 сè уште не знаеме, но преку оваа слика можеме да знаеме Кој е вашиот дизајн и технички детали.

Ова е постер Xiaomi Mi 10 каде сме свесни за тоа дизајниите на овие паметни телефони и нивната Xiaomi Mi 10 Note се многу слични а цената за да ги разликуваме со голо око не знаеме што е секоја и дали не гледаме многу специфични детали.

Првото нешто што е јасно видливо на сликата изразена од твитер на Xiaomishka е постоењето Xiaomi Mi 10 во две бои, зелена и виолетова. Освен ова, забележуваме дека зад себе стои а Главна камера со 4 леќи во вертикална форма, при што едниот од нив се раздели од другите.

Слика - Xiaomi Mi 10: филтрирана слика

Веднаш под него еден LED блиц. Споредувајќи го овој аспект со Xiaomi Mi 10 Note, изгледот на фотоапаратот е ист, а не LED-блицот на Mi Note 10. Таа е поставена на страната на камерата (која има две) и на Mi 10 веднаш подолу.

Други податоци, гледаме дека екранот е без никаков елемент освен присуство предната камера е вградена во самиот панел и се наоѓа на левата страна. Исто така, екранот е еден вид на водопад од страната и повторно се приклучува во мазна крива.

Ова исто така потврдува 5G конекција, иако дефинитивно ќе биде посилна верзија, или којзнае дали вообичаена верзија доаѓа и со овој вид технологија, сигурно ќе бидат добри вести што потврдуваат дека 5G е сè повеќе присутен.

Кога ќе видиме Xiaomi Mi 10 формално? Останува да се види, но можеби овој месец детално ќе дознаеме за новото семејство Mi 10 Xiaomi, иако конечно треба да видиме што се случува.