Xiaomi, Oppo и Vivo Студија на технологија за пренесување на датотеки без …

Vivo    Xiaomi Oppo

Јас живеам Xiaomi Oppo

Ние испраќаме датотеки за да испраќаме фотографии, видеа и секаков вид содржина од еден паметен телефон на друг за еден ден. Ако не сакате да ги трошите вашите податоци, не е секогаш лесно, но можете да користите многу интересна апликација преку WiFi Direct. Сега Сојузниците на Xiaomi, Oppo и Vivo Фрли Најдобра апликација за пренесување датотекиОд еден телефон на друг.

Xiaomi Mi Drop е многу интересна апликација која ви овозможува да го користите директното управување со WiFi на вашиот телефон за да испраќате датотеки од еден телефон на друг без да трошите податоци, дури и ако немате пристап до Интернет. Сега меѓу најголемите производители на паметни телефони 3 куче Испратете датотеки полесно Не треба да инсталирате ништо на вашиот телефон помеѓу сите овие телефони.

Пренос на датотека преку Bluetooth

Нова апликација Oppo Vivo Y Xiaomi Користи Bluetooth технологија Треба да биде едноставен и достапен за секого. Можете да испраќате датотеки без да трошите податоци, со голема брзина, без компликации, без да трошите енергија. Може да испраќате не само фотографии, туку и видеа, документи или текстови од мобилниот уред на кој било производител. Исто така, брзината на пренос на податоци достигнува 20 MBps, така што се потребни само неколку секунди за пренесување на датотеки од еден мобилен уред на друг.

Пренос на датотека со апликација

Идејата е слична на AirDrop, но само за брендовите кои веќе работат. Исто така, има многу телефони на пазарот. Од една од трите компании Особено на кинескиот пазар, тој претставува 50% од вкупниот број. Бидејќи тоа не е доволно, други здруженија можат да се приклучат кон здружението, а оваа технологија е поискрена и Повеќе мобилни Huawei или во чест, во голем дел од пазарот.

Споделете датотеки

Во моментов не знаеме како да повикаме или пред-инсталираното време на пристигнување на телефонски бренд. Можеби ќе ја монополизираме Кина или ќе достигнеме меѓународно ниво за да добиеме повеќе повици. Се очекува да бидат објавени во бета или пробна верзија, Ист месец 8 месец Можеме да видиме дека работи.

Xiaomi Mi Drop

Дотогаш, ние мора да се етаблираме да ја испратиме најдобрата алатка за пренесување на фотографии, видеа и датотеки од празниците користејќи Xiaomi Mi Drop. Не ви треба телефон Xiaomi за да уживате во него и тој е компатибилен со Android паметните телефони што сакате да ги инсталирате за да испраќате или примате фотографии, видеа и тешки апликации.

Xiaomi Mi Drop

(ознакиToTranslate) Мобилен Xiaomi