Xiaomi Redmi Note 8 овој месец ќе биде претставен со Редми ТВ, вистински слики

Redmi Note 8, akhirnya, Anda akan memiliki prosesor Qualcomm 1

Редми, бренд за кој се знае дека има блиски односи со Xiaomi во однос на производството и маркетингот, се подготвува за овој август еден од најважните настани оваа година. Од една страна, тие ќе се претстават Белешка 8 – покрај Редми 8 и 8А, можеби – некои терминали ќе го заменат опсегот на успех на компанијата; од друга страна, тие ќе објават своја телевизија.

Ова е откриено преку кинеската социјална мрежа Веибо, каде има публикација на Леи Јун, извршен директор на Ксиооми потврдете го настанот за 29 август, покажувајќи слика што се однесува на ТВ од 70 инчи, еден од моделите, наводно, подготвува потпис. Во коментарите на публикацијата, Јун одговори на прашањето дали овој настан ќе функционира и како вовед за Redmi Note 8.

Овој датум е поставен во календарот, според тоа, за да дознаете два производи од марката за кои ќе се коментираат во текот на следните месеци. Најголемата неизвесност во моментот е дали телевизијата ќе се продава надвор од Кина и Индија.

Влијанието на Редми се зголемува

Добрата врска помеѓу квалитетот и цената на терминалот успеа да го постави Редми во фокусот на вниманието на многу купувачи, нешто што се чини дека останува случајот со следниот. Белешка 8, 8 и 8А. Првиот, највпечатлив, се очекува да има поголем сооднос на екранот од сегашната Redmi Note 7, поголема батерија и комбинирање на трите 64 мегапикселна камера да се прошират можностите за терминална фотографија.

Xiaomi Redmi Note 8 овој месец ќе биде претставен со Редми ТВ, вистински слики 2

Информациите за конфигурацијата, верзијата и карактеристиките на сите нив и денес продолжуваат да бидат збунувачки и несигурни, иако се надеваме дека во текот на следните неколку дена ќе ги знаеме нивните целосни спецификации.