XL Skater ќе дојде до Xbox One

XL Skater ќе дојде до Xbox One

Насловот на скејтбординг видео игра можеби не е најпопуларен жанр во последно време, но не е одамна дека видео играта на Тони Хок Про Скејтер значи безброј задоволства. Постои вистинска возбуда низ разни курсеви и градови кога ќе се обидете да слетате чудни трикови или како професионален скејтбордер или специјално изработен лик. Без оглед, таму се уште има голем број на развојни тимови кои се надеваат дека ќе обезбедат ист стил на задоволство за играчите денес. Едно од студијата за развој е Easy Day Studios, кое го претставува Skater XL.

Скејтер XL е претстојна видео игра која го става играчот во позиција на скејтбордер. Willе имате целосна контрола на табли, незгодни трикови на земја, посета на легендарни скејт-места во целиот свет и најдобро, тоа е нешто што можете да го пробате сега. Во моментов, Skater XL е достапен само преку Steam како почетен наслов за пристап, така што ќе добиете само една главна област за уметничко лизгање, но има многу гејмери ​​таму кои го пробаат сега. Ако немате компјутер за игри или претпочитате конзола, тогаш имате среќа.

Неодамна, ново видео поставено од YouTube каналот Easy Day Studios откри дека Skater XL ќе дојде на платформата Xbox One. Не знаеме дали ќе добие ист тип на првичен третман со пристап, но знаеме дека студиото се надева дека ќе ја објави играта на платформата Xbox One и евентуално ќе издаде наслов на видео игра на компјутер до 2020 година. Додека чекаме да објавиме нови вести во оваа игра , видете го трејлерот за кратки објавувања објавени погоре, заедно со некои слики од екранот за игри подолу.

Извор: ЈуТјуб