Z Камера Vip 4.41 АПК Преземање

Преземете ја Z Camera Vip 4.41 apk 1

З Камера Вип 4.41 апк

****** Камера Z: Најдобрата апликација од 2015 година на Google Play во 75 земји! ******

Секогаш кога и каде и да е! Камерата Z е откачена брза!

Карактеристики: • Филтер во реално време: Прегледајте ефект на филтерот пред да фотографирате или снимате видеа. • Неверојатен филтер: Масивни филтри достапни кога фотографирате или уредувате фотографии. • Уредувач на фотографии: разубавете ги вашите фотографии со емози, лавра, текст и многу повеќе. • Побрзо фаќање – допрете го! Снеп! Камерата Z донесува сè за 1 секунда. • Едноставен интерфејс: интуитивен интерфејс. Лизгач за префрлување помеѓу фотографијата и видеото. • HDR: Подобрете ги сликите снимени во сцени со слаба осветленост и осветлување. • Selfie за убавина: еден допир за да го разубавите селфито. • Приватна галерија: чувајте ја приватната фотографија безбедна. • Tilt-Shift – Tilt -Shift ви овозможува да контролирате совршено замаглување на леќата.

КОИ НОВА Нови карактеристики: -Поставете некои грешки

Информации за апликација:Име на апликација: Z Камера VipPackage Име: com.jb.zcameraПроизводител: GO Dev Team + Md5 Apk: 0e2234f7f749a401115319ea774491c5 Големина на апликација: 74.3 MBUpdate на Play Store: 25 јули 2019 година Име и код: 4.41 (214)

Барања: 4.1 и погоре

Преземи Апк

Повеќе информации од Playstore